Televiziune si Politica


Am avut parte de o saptamana in care ne-am putut delecta cu doua mari evenimente politico-televizate care au starnit o avalansa de pareri ale jurnalistilor iesiti brusc de la naftalina.

Nu ma refer la cazul eroului proaspat-fost-locotenent, nici la “apocalipsa alba”care a luat pe nepregatite autoritatilede vreo 3 saptamani incoace, nici la scandalul cu scop publicitar al manelistei, pardon, cantaretei Carmen Serban, ci chiar la aparitia (prea) naturala a fostului premier Boc. Emil Boc.

Cei care isi amintesc momentul spectaculos prin care a intrat Boc in atentia natiunii, in timpul emisiunii lui Andrei Gheorghe, cand a avut o intalnire dureroasa cu podeaua platoului, probabil ca vor gasi o legatura de tip in-out  cu momentul iesirii celui mai iubit premier din atentia poporului.

Pentru cei care nu stiu, Emil Boc a fost filmat de catre un alegator cand se schimba, in pielea goala.

Imaginile cu Boc asa cum l-a nascut mama lui au vazut repede pixelii ecranelor la emisiunea lui Capatos, dupa ce cameramanul amator a cedat filmuletul catre una dintre televiziunile private din Romania. Probabil ca omul care a filmat a primit un argument foarte convingator ca sa renunte la comoara din telefonul mobil. Facand o paranteza, daca premierul nostru nu ar fi insistat sa taie incet si bine din salarii si pensii, poate nu ar fi ajuns imaginile respective atat de usor in posesia reporterilor. Poate…

Dupa emisiunea in care Capatos a comentat forma fizica a premierului care se dezbraca, CNA-ul s-a sesizat si a luat masuri impotriva lui Capatos si a Antenei 1, comentand difuzarea imaginilor cu o sanctiune.

Evenimentul a ridicat pareri ferme, atat pro cat si contra, din partea jurnalistilor, dar si a altor personaje care nu au legatura cu televiziunea.

Cam in acelasi timp, postul de televiziune anti-portocaliu, a mai primit o palma: emisiunea Super Bingo Metropolis a fost anulata.

Cum s-a intamplat? Atata s-au laudat prezentatorii de la Bingo ca dau bani poporului, incat dictonul a ajuns si la urechile Reginei Blejnar, care s-a autosesizat si a pornit sa investigheze cazul. Dupa cum era de asteptat, a gasit imediat nereguli, fapt care a dus la anularea pusculitei televizate.

Motivul invocat de Blejnar a fost ca firma care organizeaza jocul de noroc are datorii de aprox 1 mil euro la bugetul de stat. Ah, da, Bingo nu si-a platit la timp taxele si impozitele.

Inspirati adanc. Pe langa mirosul de emisiune a la Capatos eu simt si o esenta de parfum politic…

Advertisements
Categories: Life.Dot. | Tags: , , , , , , , | Leave a comment

Post navigation

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: