Mass-media paste fericita si in 2012!


Duminica seara, in noaptea sfintelor petreceri imbibate in seu si alcool, credinciosii patrunsi de evlavia masacrarii mieilor in cinstea Invierii Domnului puteau urmari la televizor programe-somnifer.

Cele mai eficiente erau urmatoarele (fara alte prezentari, ca se auto-prezinta):

– la nemuritorul TVR cel sustinut de catre contribuabili observam un juriu plictisit de verigile slabe ale audientei, format din Andrei Gheorghe, o tipa al carei nume imi scapa (a se citi “cine mama ei o mai fi si asta??”) si Nicu Alifantis, care jurizeaza cu multa scarba o gloata de insi chinuiti de talent si de camerele permanente din casa in care au fost cantonati la comun, in speranta ca se vor inmulti in direct, dupa modelul BigBrother, iar TVRul va scoate mai multi “cantareti” decat a bagat. Toate sub bagheta magica de prezentator a lui Vizante. Si toate dupa modelul televiziunii mai mari si mai bogate, patronata de Sarbu.

– pe aceeasi panza de paianjeni prafuita sta si canalul lui Voiculescu, Antena 1, cu trupa de actori a teatrului de revista Constantin Tanase, scoasa de la naftalina si pusa sa faca un asa-zis mega show nocturn. Incercare nereusita, daca ne luam dupa fetele lui Nae si Vasile, care isi spun mecanic replicile de seama cu ei, gandind “Sa terminam dracului mai repede, sa ne intoarcem in fotoliile noastre caldute”. Doar o pereche de sani lasati ai uneia dintre gratiile teatrului ar mai putea ridica un pic spiritele, ca de audienta nu poate fi vorba!

– PROTV-ul a trecut la filme si ne propune unul cu mesaj subliminal: “Ultimele dorinte”. Ce mai poti face in seara de Paste decat sa te gandesti la ultimele dorinte? Cu asa guvernare, cu asa abundenta pe masa, crestinii ghiftuiti cu apa de ploaie proaspata trebuie sa se trezeasca la realitate; Invierea a fost apanajul unuia singur si divin, asadar, traiti cat mai puteti, ca acusica vine Apocalipsa. Dupa Traian.

– La OTV, cel din urma, fara alte adaugiri, avem cel mai interesant program electoral cu tematica. “Credeti ca Romania va invia, se va trezi in noiembrie 2012 si va face marea schimbare?” ii intreba Dan Diaconescu pe spectatori. o alta burtiera poarta cu mandrie un anunt umanitar gen “salvati RollsRoyce-ul lui Diaconescu printr-o donatie” si ii indeamna pe alegatori sa faca o donatie sa scoata OTV-ul din insolventa. Hopa!!! Dl Dan deja are veleitati prezidentiale si se si vede intretinut de catre alegatorii sai revolutionari. A, sa nu uit! In prim-plan, Ion Creanga redescoperit in pielea maslinie a lui Diaconescu ne spune povesti de adormit audienta.

Dormi in pace, televizor iubit!

Advertisements
Categories: (S)TeleVizate | Tags: , | Leave a comment

Post navigation

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: