Raceala office


raceala office corporate gripa la birouSunt fericita posesoare a unei raceli tip office. Nu, nu este vorba despre relatiile sincere de iubire si colegialitate care se nasc in sanul birourilor in care petrecem 9h/zi, ci pur si simplu despre o viroza pe care am luat-o de la birou.

S-a intamplat exact ca in reclama la Fervex: un coleg a venit racit cobza (mai degraba gripat) la job, a trecut nonsalant prin biroul de alaturi, adica cel in care-mi desfasor activitatile zilnice, fiind incapabil sa deosebeasca usile datorita lacrimilor care ii curgeau in cascade din ochii injectati, lasand cadou un pui de raceala. Un coleg milos din fire l-a adoptat degraba si l-a ajutat sa se faca mare si frumos in cele 3 zile in care a reusit sa gaseasca drumul pana la servici in ciuda ametelii – bonus primit de la fostul-pui-de-raceala-actual-ditai-guturaiul.

Si de la colegul 2 pana la mine sunt doar 40cm si cateva stranuturi neasteptate…

Acum, eu nu le port pica celor doi furnizori de raceala, dar nu pot sa nu ma gandesc ca daca onorabilul coleg 1 statea acasa 2-3 zile, imi vedeam linistita de scris, distractia muuuuuuult asteptata care se prefigura ca va avea loc la concertul de weekend si intalnirea cu prietenii pe care nu i-am mai vazut de o luna.

Astfel ajung si la principalul si adevaratul vinovat, cel pe care trebuie sa dau vina pentru saptamana de ceai cu Fervex si spray Hexoral care ma asteapta in schimbul distractiei: angajatorul. Ei, da! scumpul nostru angajator, care nu a binevoit a ne face asigurari medicale, cel care nu ne plateste (si nici nu acorda) concediu medical si care ne obliga sa venim bolnavi la job. Cel caruia legea nu ii incurca nici macar cu o intrebare dictatura ilegala din firma.

Ca sa nu mai spun ca ambii colegi plus moi puteam lucra de acasa fara a risca sa imbolnavim pe toata lumea. Asta daca picotitul cu o batista intr-o mana si sticluta de picaturi de nas in cealalta se numeste munca!

Hapciu cu spor!

PS: Sefii se asteapta sa dau si randament, apropo!

Advertisements
Categories: Life.Dot. | Tags: , , , , , , | Leave a comment

Post navigation

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: