Copita cu platforme si colantii de piele


Eu nu sunt moderna. Nu ma imbrac modern si imi place fashionu din zilele noastre, dar ma loves mereu de bolile fashionistelor tinere, care au impresia ca o copita si un colant modern pot sa le ascunda mizeria. Aia fizica, ca de cealalta nici nu mai zic. Daca ai rabdare, hai sa iti zic cum sta treaba cu copita si colantul imputite.

Incepem de jos…

sneackers platforme

Cu copita. Cacofonia este intentionata, asa ca nu sari ca Hitler la tribuna. Acei șnicherși cu talpa plaftorma arata chiar binisor pe tarabe in Dragonul Rosu, dar atunci cand ii incalti sunt oribili, cel putin la majoritatea fetelor/femeilor. Fiindca de obicei sunt fabricati din piele intoarsa astia merg purtati numai cand este frumos afara, ca altfel ii manjesti de noroi si nu se face. Deci in primavara, dupa ce am terminat-o cu cizmele, șnicherșii astia platforme ori inca nu erau prin magazine, ori erau in dulap.

Cert este ca acum, la 30+ grade, se poarta chestiile astea inalte si groase, pe care eu le numesc copite, fiindca asa arata: in loc sa faca piciorul frumos si fin, il transforma intr-o copita grosolana. Ei, revenind la ce am eu de zis: cand bagi piciorul gol in copita aia si o mai scoti dupa 8-10 ore, cand afara sunt peste 30 de grade… oare ce se intampla? ma intreb si eu asa, retoric…

Cand o scoate domnita picioarele din copite cu platforme o sa zici ca a venit cu bomba atomica la tine!

… continuam sa urcam in sus

colanti_piele_eco2-800x800

Acum am si eu licenta, ca sunt scriitoare, asa ca sic! Eminescule si diriga Hoitan!

No, mai sus de copita, domnitele fashioniste au colanti din imitatie de piele. Foarte mulati! Panarama e cum e, adica panorama, pentru baieti, ca au la ce sa salveze cand vad fiecare cos de pe fundul tipelor, dar ce te faci cand dezbraci tipa? Pai cum de ce? Ca puuuuteeee!!! Acele coji din imitatie de piele se imput rau de tot fiindca nu exista pic de spatiu pe unde sa iasa transpiratia si putoarea aferenta, asadar totul se stocheaza fara mila. Si cum vara oricum sunt probleme cu ingiena intima, se intampla o alta bomba atomica. Adauga si treaba ca pantalonii nu ii speli zilnic si vezi ce rezulta.

Doamne fereste sa dezbraci o fufa d-asta cu copita si colanti de piele, ca dai sa fugi cand or iesi miresmele din cracii ei! Tot ce-i sub buric o sa puta al dracu de tare, mai baiete! Numai daca nu ai nas o sa mai poti sa performezi, ca altfel, zic ca ti se culca si paiul si dragostea si parul din nas.

Daca nu ma crezi, alege o zi calduroasa si du-te undeva unde sunt multe fufe d-astea fashion – ASEul e numa’ bun, dar mai sunt si alte locuri-agregat pentru individe. Ei, du-te si stai langa una d-asta cu copita si colant: in maxim 5 minute o sa intorci capul si osa o iei direct la sanatoasa.

 

 

 

Advertisements
Categories: Life.Dot. | Tags: , , , | Leave a comment

Post navigation

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: