Cele mai BIZARE ritualuri sexuale ACTUALE


Deși nu mai este un subiect tabu de mulți ani, sexualitatea încă atrage ca un magnet practicile obscure și ciudate, actul sexual fiind învăluit în numeroase ritualuri sexuale, care mai de care mai ciudate.

Sambia – Băutorii de spermă

sexual ritual8

Un trib aparte din Papua – Noua Guinee, ai căror băieți sunt luați din casă la vârsta de 7 ani și ținuți doar între bărbați până la 17 ani, timp în care sunt crestați perioadic și li se provoacă voma pentru a îndepărta urmele de feminitate din ei, și li se „servește” sperma celor mai bătrâni, pentru putere și vigoare. 

Mardujara – Versiunea aborigenă a Doctorului Ciomu

sexual ritual

Tribul australian Mardujara are un ritual de trecere la maturitate de o cruzime rară: în prima etapă, adolescenții sunt circumciși și apoi obligați să mănânce partea extirpată; apoi, după vindecare, penisul este crestat longitudinal pe toată lungimea, iar sângele picurat pe foc, pentru a se purifica. La finalul ritualului, bărbații vor urina de la baza penisului, nu din capătul lui, cum e normal. 

Trobriander – Marea revoluție sexuală

sexual ritual2

Alt trib din Papua – Noua Guinee, alt obicei, interesant de data asta: cel mai libertin trib din lume, unde fetele încep viața sexuală la 7-8 ani, iar băieții la 10-11. Cinatul împreună este însă interzis înainte de nuntă… 

Saut D’Eau – Ritualul Voodoo al fertilității

sexual ritual3

Dacă vizitezi Haiti în iulie, poți merge la cascada Saut D’Eau, pentru ritualul de slăvire a zeiței Voodoo a fertilității. Aparent banal, doar că, de fapt, vei vedea un grup masiv de oameni aproape goi, înotând în ape pline de sângele animalelor sacrificate și de capete de oi și capre plutind. Apetisant, nu? .

Nepalezi himalayeni – Cei mai buni frați din lume

sexual ritual5

Resurse reduse, pământ sterp, vite puține. Așa arată zonele înalte din Nepal, unde prea mulți băieți înseamnă că puținele resurse trebuie împărțite. Și nu toți pot ajunge să aibă o zestre corespunzătoare. Astfel că s-a ajuns la un compromis: mai mulți frați vor împărți aceeași nevastă, iar resursele familiei vor fi suficiente pentru ea. Se pare că treaba merge cel mai bine când ea își planifică timpul pentru fiecare dintre ei

Wodabee – Hoții de neveste

sexual ritual6

Tribul nigerian Wodabee e cunoscut pentru căsătoriile aranjate, în care soții trebuie neapărat să fie veri. Dar, în cadrul festivalului anual denumit Gerewol, bărbații se maschează și încearcă să ispitească nevestele altora. Iar, dacă le reușește, cuplul este recunoscut oficial, și denumit…. „căsătorie din dragoste”.

Iran – Căsătoria de închiriat

sexual ritual7

Iranul e un stat islamic, iar regulile sexuale sunt foarte stricte. Adulterul e pedepsit cu moartea, iar singura poziție sexuală permisă de lege e cea a misionarului. Cu toate aceste, poate cel mai ciudat ritual sexual e găsit aici și e permis de lege: un bărbat și o femeie necăsătoriți pot întreține relații sexuale dacă își „închiriază” o căsnicie la notar. Căsnicia temporară, cum e numit obiceiul, este trecut într-un contract unde se specifică extrem de clar cât timp au cei doi drepturile respective. 

 

Advertisements
Categories: Portofoliu | Tags: , , , , | 1 Comment

Post navigation

One thought on “Cele mai BIZARE ritualuri sexuale ACTUALE

  1. andypezzulo

    Beautiful! 🙂

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: