Iar pulpim cu Cappy Pulpy


Cappy Pulpy facea niscaiva furori acum un an, poate chiar doi, nu mai tin bine minte, cand ne indemna sa “pulpim“. Ei, dupa cativa ani si cateva reclame care fac misto ori referire la “pulpa” – TicTac doar ce a terminat o campanie in care bomboanele se laudau ca “e cu vedere la pulpa” (daca nu esti atent auzi altceva) – Cappy vine iar sa arunce cu coji in oameni si sa ii dea cu pulpa. De data asta, este interactiva reclama, dar tot pe acelasi principu: ia de aici, uite aici.

Ce mi-a atras atentia la reclama este tipul: seamana izbitor cu un batas care a castigat o emisiune concurs prin Anglia, Lee Mead. Tipul asta avea voce, avea talent, dar n-avea…sponsor. O vreme a fost casatorit cu o dansatoare celebra si bogata, fosta jurata la emisiunea pe care a castigat-o baiatul, vrme in care el avea multa activitate artistica. Apoi individa s-a saturat de el (sau invers), a venit divortul si s-a astenut tacerea peste cariera lui Lee Mead. Trist, dar asa e viata.

cappy pulpy lee mead

Primul gand care ma secera cand vad reclama “Sa pulpim cu Cappy” reloaded este ca intre doua nu te ploua, dar ti se urca pulpa la cap. Vizionati reclama, daca nu o stiti deja, sa evaluati asemanarea dintre Lee Mead si baiatul Cappy Pulppy.

In alta ordine de idei, Cappy a investis bani grei in noile sticle, fapt observat si de catre presa din strainatate. Prilej tocmai bun pentru Ponta sa se mai dea un pic in spectacol pe la fabrica Cappy si sa apara in presa de non-valori internationale. Adica, politicieni internationali, mai face omul si greseli in exprimare.

Mai jos, un rezumat al articolului, preluat de pe siteul Coca-Cola despre cum se scarpina unii unde nu ne mananca pe noi, restul tarii.

Muhtar Kent, presedinte si CEO al Coca-Cola Company, alaturi de Dimitris Lois, Chief Executive Officer al Coca-Cola HBC AG si prim-ministrul Victor Ponta au inaugurat astazi o noua linie de imbuteliere, invaloare de 22 de milioane € in Ploiesti, Romania, care extinde disponibilitatea de Coca-Cola de popularizare a sucului Cappy Pulppy.

“Aceasta noua linie de imbuteliere Cappy Pulpy este inca un alt exemplu al angajamentului sistemului Coca-Cola de la inovare a fost interesat sa raspunda nevoilor consumatorilor”, a declarat Muhtar Kent. “Inovatie continua a fost in centrul calatoriei sistemul nostru inca de la inceput, atunci cand Coca-Cola a fost creat ca o bautura delicioasa si racoritoare in 1886. Din acel moment, am continuat sa investim pentru a ramane in pas cu schimbarea si diverse gusturi locale din intreaga lume. ”

Cappy Pulpy este o bautura cu o cantitate mare de suc ​​de fructe si bucati de pulpa de fructe, care necesita o linie state-of-the-art de productie pentru a transporta lichidul si fructele separat. Sucul si pulpa se intalnesc in cele din urma, fiind amestecate intr-un ritm de 36.000 de sticle pe ora. Aceasta tehnologie, precum si reteta speciala, da Cappy Pulpy Orange gust foarte revigorant.

Kent a multumit, de asemenea, partenerilor sistemului de imbuteliere Coca-Cola HBC si guvernului roman pentru increderea lor in marca pe care o reprezinta.

 

Advertisements
Categories: Capitala Europeana, Portofoliu | Tags: , , , , | 1 Comment

Post navigation

One thought on “Iar pulpim cu Cappy Pulpy

  1. punkinpuss

    So funny to see Lee Mead mentioned here. BTW, he’s doing fine, very busy actually — he’s been acting on a BBC drama (Casualty), doing his solo concerts, and working on his next album, too. He’s quite private and avoids the media unless it’s to promote his work.

Da-i cu parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

Inspire Happiness With the Art of Hair Wrapping

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Blue Line

Travel to Link the World

MuseBoxx

Space to Create

Grady P Brown - Author

Superheroes - Autism - Fantasy - Science Fiction

StyleCaster

Style News and Trends

%d bloggers like this: