Paperman – iubirea de hartie


Paperman este povestea unui functionar din anii ’40 care simte fiorii iubirii si face totul penrtru a fi alaturi de femeia iubita. Daca reuseste sau nu, va trebui sa aflati singuri, urmarind animatia.

Filmuletul de scurt metraj marca Disney face furori in mediul online, acumuland peste 10 milioane de vizualizari pe Youtube de la data lansarii.

Realizat printr-o metoda revolutionara, care imbina desenul manual cu grafica computerizata, Paperman este o gura de aer proaspat in animatie, iar nominalizarea sa la premiile Oscar nu mai surprinde pe nimeni. Dar oare tehnica revolutionara face ca un filmulet alb-negru sa aiba atat de mult succes?

Sau povestea simpla, dar profunda si emotionanta, in care ne regasim toti. Preocupati de cariere, uitam sa traim in afara mediului virtual, iar timpul petrecut  alaturi de cei dragi devine o amintire inchisa intr-un scrin prafuit. Iar dragostea adevarata trece pe langa noi, in timp ce suntem absorbiti de hartii si termene-limita.

Cati avem curajul sa infruntam viata si sa “alergam” dupa cele mai arzatoare dorinte?

Exact asta face eroul din Paperman. Sincer si perseverent, are curajul sa ridice capul din hartiile sale si sa incerce prin toate metodele posibile sa atraga atentia fetei de care s-a indragostit.

Atemporal, romantic, cu o unica tusa de culoare exact in locul potrivit, Paperman vorbeste de la sine.

Categories: Life.Dot. | Tags: , , , | Leave a comment

Post navigation

Da-i cu parerea

Blog at WordPress.com.

Parerologul de serviciu

O parere despre orice

ultimatemindsettoday

A great WordPress.com site

Psychoz

Home To The Slightly Derailed

Out of Routine

TiNeReTe, RiTm, PaSiUnE, MuZiCa, CuLoArE

The Wrapunzel Blog

The Art of Head Wrapping - However You Cover, We've Got You Covered!

Bridechilla Blog

Be the Chill I

Recruit 5-10 Reps Per Month

Network Marketing Mastery

MuseBoxx

Space to Create